Büyükçekmece - Mudanya seferlerine ilgi her geçen gün artıyor

Büyükçekmece - Mudanya seferlerine ilgi her geçen gün artıyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Büyükçekmece – Mudanya BUDO Deniz Otobüsleri seferleri vatandaşlardan tarafından tam not alırken, bölge halkı projenin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akg

Ulaşım açısından büyük kolaylık sağlayan Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferleri haftanın 4 günü Mudanya, Marmara ve Avşa adalarına seferler düzenliyor.

 “Önemli bir ulaşım projesine imza attık”

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi'nin, İstanbul için çok önemli bir ulaşım projesine imza attığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her zaman söylediğim gibi belediyecilik insanları mutlu etme sanatıdır. Büyükçekmece halkının benden bu yönde bir talebi vardı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Recep Altepe ile bu projeyi paylaştığımda, bana derhal çalışmalara başlayalım yanıtını verdi. Bugün deniz otobüslerini kullanan halkımızın mutluluğunu görmek beni de son derece heyecanlandırıyor. Seferlere gösterilen ilgi ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir” dedi.

“Başkanımıza minnettarız”

1 saat 40 dakika içerisinde Büyükçekmece’den Mudanya’ya gitmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletiyor.

İlk kez BUDO seferlerini kullandığını belirten Recep Abur, "Mimarsinan Mahallesi'ne bir ekmek kapısı açıldığı için çok mutluyum. Başkanımız Dr. Hasan Akgün hem esnafımızı hem de bizi düşünerek bizlere müthiş bir imkan sundu. Sayesinde hepimizin yüzü gülüyor. Mimarsinan’dan Mudanya'ya artık rahatlıkla gidebiliyoruz. İstanbul'un içerisine gitmeden burada seferler ile tatile gidiyoruz. Senelerdir burada böyle bir hizmet yoktu. Bu hizmeti buraya getiren Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, minnettarız" ifadesini kullandı.

"Başkan Akgün sözünü tuttu"

Büyükçekmece'den sık sık BUDO Deniz Otobüsleri ile Mudanya'ya gittiğini belirten Mehmet Can Kösem, "Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'den bu yönde bir talebimiz olmuştu. Sayın başkan bize verdiği sözü yerine getirdi. Artık çok kısa bir sürede, güvenli ve konforlu bir yolculuk yapabiliyoruz. Başta başkanımız Dr. Hasan Akgün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.