Büyükçekmece'nin en hızlısı seçiliyor!

Büyükçekmece'nin en hızlısı seçiliyor!
Cheetos "İstanbul'un En Hızlısı" atletizm yarışmalarının Büyükçekmece seçmeleri 21 Nisan Salı günü Büyükçekmece de gerçekleştirilecek.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2015 yılı faaliyet raporunda yer alan, Cheetos İstanbul'un En Hızlısı atletizm yarışmalarının Büyükçekmece - Çatalca seçmeleri Büyükçekmece Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek.


Hazırlıklar titizlikle sürdürülüyor


Spora ve sporcuya her zaman büyük destek veren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Spor Müdürlüğü'nün hazırlıklarını yakından takip ediyor. Başkan Akgün, Büyükçekmece'de yapılacak olan organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hazırlıkların titizlikle yürütüleceğini belirtti.


En hızlısı 11 Haziran'da belirlenecek


Büyükçekmece Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile yarışmalar 2001-2002-2003-2004-2005 doğumlu kız ve erkek öğrenciler arasında 100 ve 60 metre mesafelerde Atatürk Kompleksi Büyükçekmece Stadyumu'nda koşulacak. Avrupa ve Anadolu yakasında yapılan seçmelerde başarı gösteren atletler, 2-3 Haziran tarihlerinde yarı final seçmeleri içi koşacaklar. İstanbul'un en hızlısının belirleneceği final yarışmaları ise 11 Haziran Perşembe günü yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.