Büyükçekmece Off - Road Grubu yüzlerce kişiyi kurtardı

Büyükçekmece Off - Road Grubu yüzlerce kişiyi kurtardı
Haftasonu etkili olan soğuk hava ve kar yağışına karşı aralıksız mücadelesini sürdüren Büyükçekmece Belediyesi’ne en büyük destek Büyükçekmece Off - Road Grubu’ndan geldi.
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Off - Road ekibinin karda mahsur kalan yüzlerce vatandaşa ulaşarak belediyenin belediyenin irtibat noktalarına taşıdıklarını belirterek, “Tamamen gönüllük anlayışı ile fedakarca bize destek veren Büyükçekmece Off - Road Grubu’na teşekkür ediyorum” dedi.


24 saat nöbet tuttular


Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde başlayan ve son yılların en yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanmayan Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürdü. Özellikle ilçe merkezine uzak bölgelerde kar yağışı nedeniyle mahsur kalan veya hastalık, doğum gibi acil durumlarda belediyenin en büyük destekçisi bu yılda Büyükçekmece Off – Road Grubu oldu. Büyükçekmece Belediyesi karla mücadele ekipleri ile birlikte 24 saat nöbet tutan offroad ekibi, acil durumlara anında müdahale ederek yüzlerce vatandaşa yardım etti.


Başkan Akgün’den teşekkür


Büyükçekmece Off – Road Grubu’nun tamamen gönüllük esasıyla halka hizmet verdiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Son yılların en yoğun kar yağışına karşı belediyemizin sürdürdüğü mücadele ve çalışmalarda bize destek veren Büyükçekmece Off – Road Grubu’na Büyükçekmece ailem adına teşekkür ediyorum. Ayrıca olumsuz hava koşullarında mahsur kalan ve acil durumdaki yüzlerce insanımıza ulaşarak belediyemizin irtibat noktalarına taşıdıkları için kendilerini kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.