Büyükçekmece ömürlük bir cadde daha kazandı

Büyükçekmece ömürlük bir cadde daha kazandı
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt çalışmaları ilçe geneline yayılmış durumda. Ekipler son olarak Pınartepe Mahallesi Turgut Özal 1 Caddesi’nde başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı.

2018 yılı içerisinde Turgut Özal 1 Caddesi’nde başlayan modern aydınlatma, kaldırım, tretuvar ve peyzaj çalışmalarının ardından son olarak asfalt çalışması da tamamlanmış oldu.

Artık çok daha güvenli

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olarak başlattığı çalışma sayesinde, gün içerisinde yoğun insan ve araç trafiğine ev sahipliği yapan caddelerden biri olan Turgut Özal 1 Caddesi’nde asfalt çalışması başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda araç trafiğine açılan cadde artık saha güvenli ve modern.

Modern yollara her gün yenileri ekleniyor

Makamında zaman harcamayan ve her gün ekibinin ilçede yapmakta olduğu çalışmaları inceleyen Başkan Akgün, denetimleri sırasında Büyükçekmeceli vatandaşların görüşlerini alarak yeni çalışmalar başlatıyor. Yapılan asfalt ve yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Akgün; "Büyükçekmece’ye ömürlük yollar yapıyoruz. Yaz aylarında ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Çalışmalarımız sayesinde ilçemize yeni ömürlük yollar eklemeye devam edeceğizşeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.