Büyükçekmece Sahili yaza hazır

Büyükçekmece Sahili yaza hazır
İstanbul'un cazibe merkezi Büyükçekmece sahili bu yaz mevsiminde de yüzbinlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Büyükçekmece Belediyesi'nin yaz mevsimi hazırlıkları aralıksız sürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarını uygulayan ekipler, Kordonboyu’nda üç aşamalı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sahil şeridi boyunca onarım çalışmaları yapan ekipler tamamlanan çalışmaların ardından temizlik ve son olarak da boya işlerini gerçekleştiriyor.

 Bisiklet yollarının bakım ve onarımı yapılıyor

Türkiye’nin en uzun bisiklet yoluna sahip sahil şeridiyle fark yaratan Büyükçekmece Kordonboyu’nda bisiklet yol çizgileri yeniden çiziliyor. Yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bisiklet yolu baştan sona yenileniyor.

 Kordonboyu yenileniyor

Kordonboyu’nun yaza hazırlanması için seferber olan Fen İşleri Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, yaz aylarında sahilde zaman geçiren, denize giren ve bisiklete binen vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları hedefleniyor. Sahil şeridinde yapılan çalışmalar arasında; bisiklet yolunun boyanması, sahil boyunca yol onarım çalışmaları, duba tamiratı, otopark yenileme çalışmaları ve sahilde bulunan bazı sokaklarda yol yapım ve genişletme çalışmaları yapılıyor.

 Dr. Hasan Akgün; “Çalışmalarımız aralıksız sürecek”

Büyükçekmece Belediyesi’nin yaz mevsimi öncesinde her bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü de belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Yaz aylarında insan akınına uğrayan  sahil şeridimizi, vatandaşlarımızı sorunsuz bir şekilde ağırlayabilmek adına baştan sona yeniliyoruz. ilçe halkımıza ve ilçemize gelen konuklarımıza sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet verebilmek için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.