Büyükçekmece sahilinde çalışmalar sürüyor

Büyükçekmece sahilinde çalışmalar sürüyor
Her yıl yaz mevsiminde İstanbulluların akınına uğrayan Büyükçekmece sahilinde yol genişletme ve park yeri çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Atatürk Mahallesi'ndeki devlet hastanesi bölgesinde başlatılan yol genişletme, kaldırım ve bahçe duvarları yenileme çalışmaları yaz mevsimi öncesinde tamamlanacak.

Yol yapım seferberliği sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi, 2015 yılında başlattığı yol yapım, onarım ve yenileme çalışmalarını 2016 yılında da aynı kararlılık içinde sürdürüyor.  Yaz mevsiminde İstanbulluların akınına  uğrayan Büyükçekmece Atatürk mahallesi sahillerinde yaşanan trafik ve park sorununa karşı harekete geçen Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, devlet hastanesi bölgesindeki yollarda başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Yollar genişletiliyor

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahil bölgesinde yaz aylarında artan trafik yoğunluğunu ve devlet hastanesi acil servisinin de bu bölgede olmasını göz önünde bulundurarak yollarda genişletme çalışmalarına başladı. Devlet hastanesine ulaşım sağlanan yollar ve sahildeki sokakların bazıları genişletilirken, yolları işgal eden bahçe duvarları yıkıldı. Çalışmalar kapsamında yol yapım, kaldırım, tretuvar ve bahçe duvarları yenilenecek.

 “Çalışmalarımız devam edecek”

Büyükçekmece sahilinde bulunan devlet hastanesi civarındaki yolları teknik ekibiyle birlikte inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “2016 yılı yatırım programı çerçevesinde planladığımız hizmetler doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Yol yapım, tretuvar, kaldırım ve binaların bahçe duvarlarını yeniliyoruz.  Bölgede yapılacak olan yol genişletme çalışmaları sayesinde artık vatandaşlarımız araçlarını park ederken sorun yaşamayacak. Özellikle devlet hastanesinin acil servisinin de bu bölgede olması nedeniyle bazı yollarda trafik yoğunluğu azaltacak çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.