Büyükçekmece sınava hazırlanıyor

Büyükçekmece sınava hazırlanıyor
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kapsamında hizmet veren “Ücretsiz Okula Destek ve Sınava Hazırlık Kursları” başlıyor. 4, 5, 6,7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine ücretsiz okul desteği ve sınava hazırlık kursları eğitimi veren Büyükçekmece Belediyesi, y
Eğitimler ücretsiz

Binlerce öğrenciyi hem sınava hazırlayan hem de eğitim hayatlarına katkı sağlayan Halk Akademisi, 4-5-6 ve 7’inci sınıflara Türkçe – Matematik, 8’inci sınıflara ise tüm derslerden eğitim veriyor. 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılına hazırlanan öğrenciler, okulda anlamadıkları veya pekiştirmek istedikleri konuları kendi branşlarında uzman Halk Akademisi öğretmenleriyle birlikte çalışıyor.


Eğitime katkı memnuniyet verici

Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Eğitime son derece önem veriyoruz. Öğrencilerimize yıllardır ücretsiz eğitim veriyoruz. Kurslarımızın özellikle sınav dönemlerinde büyük etkisi oluyor. Binlerce çocuğumuzu eğitim merkezlerinde geleceğe hazırlıyoruz. Özellikle Lise Giriş Sınavlarına hazırlanan çocuklarımız için kurslarımızın büyük faydası var. Eğitime katkıda bulunmak beni mutlu ediyor. Sınava girecek tüm çocuklarıma başarılar diliyorum. Ülkemizin aydınlık ve genç nesillere ihtiyacı var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.