Büyükçekmece, Sonbaharda Bir Başka Güzel

Büyükçekmece, Sonbaharda Bir Başka Güzel
Dört mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan Büyükçekmece, Sonbahar mevsiminde de kartpostallık görüntülere sahne oldu.
Yeşilin ve mavinin buluştuğu yer olarak bilinen Büyükçekmece ilçesi, fotoğraf çekmek isteyen vatandaşların uğrak yeri oldu. Büyükçekmece gölü, denizi ve yeşil parklarıyla görsel şölen oluşturan Büyükçekmece'de bu güzellikleri korumak ve güzelliklere güzellik katmak için belediye ekipleri hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükçekmece'de parklar ve bahçeler sonbahar bakımına alındı. Ağaçlar budanıyor ve yenileri dikiliyor. Ağaçların ve parkların güzelliği görenleri kendine hayran ediyor.

"DÖRT MEVSİM YAŞANILIR BÜYÜKÇEKMECE"

"Dört mevsim yaşanılır Büyükçekmece için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Her mevsim başka bir renge bürünen Büyükçekmece, sonbaharda da gülümsemeye devam ediyor. Sonbaharın renklerine bürünen parklar, görenleri kendilerine hayran bırakırken, adeta kartpostal görünümü sergiliyor. Sonbahar yapraklarıyla kaplanan yürüyüş yolları ve çıtırdayan yapraklara bürünen yeşil alanlar Büyükçekmece de farklı bir ışık, farklı bir renk oluşturdu. Fotoğraf çekmek isteyen tüm vatandaşlarımızı mavinin ve yeşilin buluştuğu nokta olan Büyükçekmece'ye bekliyoruz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.