Büyükçekmece yat yarışları nefesleri kesti

Büyükçekmece yat yarışları nefesleri kesti
“Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Kupası” adı altında nefesleri kesen bir yat yarışı düzenlendi.

Büyükçekmece Yelken Kulübü’nün düzenlediği yarışta 9 yat kıyasıya yarıştı. Heyecan dolu yarışta yatlar toplamda 3 tur atarak yarışı tamamladı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün il dışında olmasından ötürü katılamadığı yarışmaya Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce katıldı. Büyükçekmece Yelken Kulübü Komodoru Çağlayan Sevinçer’in yarış bayrağını indirmesi ve düdüğün ötmesiyle yarışa start verildi.


"Sporda da iddialıyız"


Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce, “Çok heyecan dolu bir yarış oldu. Yarışmacıları harcadıkları bu eforlarından dolayı tebrik ediyorum. Büyükçekmece Yelken Kulübü’ne düzenledikleri bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün gayretleriyle tüm dünyada kültür, sanat kenti Büyükçekmece artık dev spor organizasyonlarıyla da adını duyurmaktadır. Artık Büyükçekmece olarak sporun her dalında iddialıyız. Bu keyifli ve bir o kadar da heyecan dolu yat yarışına emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.




Ödül töreni düzenlenecek


Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Kupası yat yarışları sonunda Merak isimli yatıyla Muzaffer Vatansever birinci, Atlas isimli yatıyla Salih Tavus ikinci, Sirocco isimli yatıyla Emin Altıntaş üçüncü oldu. Dereceye giren yatçıların ödülleri önümüzdeki günlerde 29 Mayıs Cuma günü Eser Hotel'de düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.