Büyükçekmece'ye bir okul daha

Büyükçekmece'ye bir okul daha
Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün girişimleri sonucu protokolü imzalanan Celaliye Anadolu Kız Meslek Lisesi'nin inşaatına başlanıyor.
Türk Milli Eğitimine kazandırdığı 25'in üzerinde okulla "Okulcu Hasan" olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye Anadolu Kız Meslek Lisesi için kolları sıvadı.


Modern bir okul inşa edilecek


Mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan Celaliye Mahallesi’ndeki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin yerine hayırsever Hayrettin Gazioğlu tarafından Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yapılacak. Yaklaşık 25 yıl önce yapılan 300 metrekarelik eski okul binası deprem yönetmeliğine aykırı olduğu için Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkılıyor. Yıkılan okulun yerine geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediyesi ve eğitim hayırseveri Hayrettin Gazioğlu tarafından protokolü imzalanan Anadolu Kız Sağlık Meslek Lisesi yapılacak. Yeni yapılacak okul 4 katlı, 20 derslikli ve 6 laboratuvar olmak üzere toplamda 800 metrekare olacak. 

Eğitim atağı hız kesmeden sürecek

Eğitim hayırseveri Hayrettin Gazioğlu’na teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan  Akgün, “Eğitim alanında yaptığımız geleceğe dönük yatırımlarımızı eğitim hayırseverlerimizin katkılarıyla sürdürüyoruz. Büyükçekmece'de çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha çağdaş ortamda eğitim alabilmeleri adına ne gerekiyorsa bundan sonrada onu yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum