Büyükçekmece’de aşk şarkıları yankılandı

Büyükçekmece’de aşk şarkıları yankılandı
Büyükçekmece Belediyesi’nin sevgi günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Aşk Olsun" konserine ilgi büyük oldu.

Çiğdem Güven, Neslinay Çınar ve Remzi Uzgidim'in muhteşem performansları sanatsever Büyükçekmeceliler tarafından tam not aldı.

Unutulmaz bir konser daha

Okan Tolga Mertel ve orkestrasının yer aldığı konserde seslendirilen aşk şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Büyükçekmeceliler unutulmaz bir konsere daha tanıklık etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen konsere katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Serap Erdil de aşk dolu geceye tanıklık edenler arasında yer aldı.

"Bizi mest ettiniz"

Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Değerli Büyükçekmeceliler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Biz "Sevgi Günü" etkinlikleri kapsamında bu hafta böyle bir konser düzenlemeyi uygun bulduk. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nde birlikte mesai harcadığımız bilgi ve deneyimlerini bizden esirgemeyen birbirinden değerli hocalarımızın, sanatçılarımızın gerçekleştirdiği bir konser olması bizim için daha da önem arz ediyor. Bizleri bu akşam sevgiye dair aşka dair mest ettiniz. Oturduğum yerde her şarkıdan farklı bir keyif aldım. Bu keyifli dakikalar için öncelikle Sayın Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve şahsım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.