Büyükçekmece’de beşbin civarında taşıma oy tesbit edildi!

Büyükçekmece’de beşbin civarında taşıma oy tesbit edildi!
Büyükçekmece’de sıvasız, boyasız, henüz kaba inşaat halindeki boş konutlara nüfus kaydı yaptığı belirlenen bir nüfus memuru 'Resmi evrakta sahtecilik' suçundan tutuklandı.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın şikayeti üzerine harekete geçen Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, nüfus memuru M.Ö.S.'nin, ilçede bulunan boş dairelere 2018 yılı Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında ilk belirlemelere göre 354 kişiyi seçmen olarak kaydettiği belirlendi. Büyükçekmece İlçe Seçim Kurulu da bu şüpheli kişilere yönelik çalışma başlatırken kaydedilen taşıma seçmenlerin beşbin kişinin üzerinde olduğu söyleniyor.

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakalayarak gözaltına aldığı M.Ö.S.'nin yapılan incelemesinde Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışırken 2 yıl önce geçici olarak nüfus müdürlüğünde görevlendirildiği tespit edildi. Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan M.Ö.S. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından 'Resmi evrakta sahtecilik' suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Şimdi herkesin merak ettiği bu boş konutlara binlerce nüfus kaydını yaptırtan kim veya kimler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.