Büyükçekmece’de boşanmanın neden ve sonuçları konuşuldu

Büyükçekmece’de boşanmanın neden ve sonuçları konuşuldu
Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı “Hukuk Okur Yazarlığı” projesi kapsamında düzenlenen “Boşanma Nedenleri ve Sonuçları” seminerine ev sahipliği yaptı.
 Türkiye Barolar Birliği’ne üye avukatlar tarafından gerçekleştirilen seminerde konuşmacı olan Yrd. Doç. Dr. Avukat Ahmet Ayar, çiftlerin boşanma nedenlerini ve boşanma sonrasında yaşanan sonuçları Büyükçekmecelilere anlattı. Seminerde ayrıca boşanma sonrası tarafların ve çocukların yasal hakları konusunda da bilgiler verildi.

 Barolar Birliği’ne teşekkür

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen seminere katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Büyükçekmecelileri bu seminerle bilgilendiren ve değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Başta Türkiye Barolar Birliğine ve si değerli avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Dr. Hasan Akgün sizlere sevgi ve saygılarını iletti. Keşke boşanmalar olmasa, yuvalar yıkılmasa ve insanlar daha mutlu bir aile ortamı içinde yaşamlarını sürdürseler” diye konuştu.

Seminere katılan Yrd. Doç. Dr. Avukat Ahmet Ayar, Türkiye Barolar Birliği Delegesi Avukat Şahin Erol ve Barolar Birliği Yönetim Kurul Üyesi Avukat Filiz Saraç, sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.