Büyükçekmece’de Della Miles fırtınası

Büyükçekmece’de Della Miles fırtınası
Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Della Miles, adeta Büyükçekmece’yi salladı.

18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin resmi açılış töreninin finalinde bir konser veren ABD’li sanatçıya Büyükçekmecelilerin ilgisi çok yoğun oldu.

 

Binlerce kişi eşlik etti

 

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan dünyaca ünlü sanatçı Della Miles, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk konserini verdi. Kültürpak Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da 5 bin kişinin dinlediği konser ilçede büyük bir coşku yarattı. Zaman zaman Türkçe şarkılarda söyleyen Della Miles’a binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

 

“Kendimi şanslı hissediyorum”

 

Konser sonrasında sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Della Miles gibi bir dünya yıldızını Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Başkan Akgün, Miles’a Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü maketi ve çiçek takdim etti.

Della Miles, Büyükçekmece’de dünyanın en iyi festivalinde sahne almaktan dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.