Büyükçekmece’de hizmet maratonu 2018’de de sürdü

Büyükçekmece’de hizmet maratonu 2018’de de sürdü
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin 24 mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda tüm mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşlardan gelen talepleri de anında karşılıyor.

Modern ve estetik şehirleşme ön planda

Büyükçekmece Belediyesi’nin çalışmalarının amacı ilçeye, ömürlük yol ve caddeler kazandırmak. Modern ve estetik şehirleşmeye önem veren ve Büyükçekmece'ye Avrupa standartlarında pek çok proje kazandıran Başkan Akgün, ilçe genelindeki çalışmaları da yerinde takip ediyor.

Çalışmalarda ilçe sakinlerinin imzasını görmek mümkün

Öncelikli olarak Büyükçekmece'nin ihtiyaçlarını tespit eden Başkan Akgün ve teknik ekibi, vatandaşların talep ve önerilerini de dikkate alıyor. 2018 yılında da tüm mesaisini mahalle denetimleriyle geçiren Akgün, Büyükçekmecelilerle sohbet ederek, onların istek ve önerilerine kulak veriyor. Böylelikle Büyükçekmece Belediyesi’nin yapmış olduğu tüm çalışmalarda ilçe sakinlerinin imzasını da görmek mümkün oluyor.

“Her ayrıntıyı düşünerek üretmeye devam edeceğiz"

Büyükçekmece’nin Avrupa standartlarında, modern ve uzun ömürlü cadde ve sokaklara kavuşmaya devam edeceğini belirten Akgün; "Yıllardır her noktasıyla fark yaratan Büyükçekmece için hız kesmeden hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu yıl tüm zamanımızı sokak ve sosyal tesis denetimleriyle geçirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir önceki yılın asfalt ve yol rekorunu da kırdık. Büyükçekmeceli vatandaşlarımız için her ayrıntıyı düşünerek üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.