Büyükçekmece’de kar mesaisi devam ediyor

Büyükçekmece’de kar mesaisi devam ediyor
Büyükçekmece Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının ardından meydana gelen olumsuzluklar ve kar suyundan kaynaklanabilecek su baskınlarına karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sağanak yağmur ve ardından oluşan ani kar erimesiyle oluşabilecek su baskını riskine karşın her türlü tedbirin alındığını belirtti.

İlçe halkı mağdur edilmedi

Geçtiğimiz haftasonunda başlatan ve yaklaşık bir hafta süren kar yağışı Büyükçekmece'de etkili oldu. Başarılı bir çalışma yürüterek yoğun kar yağışına rağmen ilçe halkını mağdur etmeyen Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, kar sonrasında da çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı sonrasında yağan yağmur ve kar erimesi ile birlikte oluşabilecek su baskınları için tedbir alan Büyükçekmece Belediyesi, vatandaştan gelen su baskını ihbarlarına anında müdahale ediyor.

Kanallar temizlendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, oluşabilecek su baskını ve taşkınlara karşı her türlü önlemin alındığını belirterek; “Büyükçekmece Belediye ekipleri kombine kanal açma temizleme aracı ile tıkanan kanalları anında müdahale ediyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen ihbar üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz anında müdahale ediyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.