Büyükçekmece’de parklar yenileniyor

Büyükçekmece’de parklar yenileniyor
Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda yenileme çalışması başlatırken, ihtiyaç duyulan bölgelere de yeni parklar yapıyor.
Büyükçekmece Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım ve onarım çalışmalarını ilçe genelinde sürdürürken diğer yandan ömrünü doldurmuş parklarda da yenileme çalışmaları başlatıldı.


 Kısa süre içerisinde tamamlanacak


Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe Müdürlükleri'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda parklara yenilenerek çim döşenecek. Ayrıca bazı parklarda da artan talebi karşılayacak şekilde ek düzenlemeler de yapılacak. Bu kapsamda Simbat Parkı yeniden düzenleniyor. Park düzenlemesinin ardından peyzaj çalışmaları ile de daha modern bir hale dönüştürülecek. Simbat Parkı kısa süre içerisinde halkın hizmetine hazır sunulacak.


"Parklarımızı koruyalım"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde büyük bir hizmet atağı başlattıklarını belirterek; "Bu çalışmalar kapsamında ilçemizde bulunan tüm parklarımızda yenileme ve düzenleme çalışması başlattık. Ayrıca ihtiyaç duyulan bölgelere de yeni parklar yapılacak. Yeni oturma bankları, kamelya ve çocuk oyun grupları ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ancak bizim yaptığımız ve hizmete açtığımız parkların korunması ve zarar verenlerin uyarılması konusunda vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Parklara ve kent mobilyalarına zarar veren kişi yada kişileri belediyemizin zabıta ekiplerine mutlaka bildirsinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum