Büyükçekmece’de yağmur suyu hatlarına yenileri ekleniyor

Büyükçekmece’de yağmur suyu hatlarına yenileri ekleniyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel ile birlikte Büyükçekmece’de incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Belediyesi ve İBB ekipleri ilçedeki yağmur suyu hatları ve asfalt kaplama çalışmaları için harekete geçiyor.

 

Kısa sürede çalışmalara başlanacak

 

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren Kılcı ve teknik ekibi ile saha çalışması yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri ile Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizde yapmayı planladığımız yağmur suyu hatları ve asfalt kaplama çalışmaları çalışması gerçekleştirdik. Yakın zamanda çalışmalara başlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel’e ve ekibine şahsım ve Büyükçekmece adına teşekkür ediyorum ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.