Büyükçekmeceli kursiyerlerin el emekleri görücüye çıktı

Büyükçekmeceli kursiyerlerin el emekleri görücüye çıktı
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde çeşitli dallarda eğitim gören kursiyerler tarafından üretilen ürünlerin satıldığı sergi büyük ilgi görüyor.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde eğitim gören ağırlıkla Büyükçekmeceli kadınların el emeği ürünlerin sergilendiği ve yeni yıl satış stantlarının kurulduğu sergi açıldı. Açılışa, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, Başkan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ve çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılışı Karayalçın ve Başkan Akgün tarafından yapıldı. Sergi de yeni yılda vatandaşların sevdiklerine hediye edebileceği birçok ürün bulunuyor.

 

Sergi açılışından sonra bir açıklama yapan Başkan Dr. Akgün, yeni yılda herkese barış ve huzur dileyerek, "Halk akademisi öğrencileri öğretmenleri yıl boyunca üretmiş oldukları özellikle hediyelik eşyalardan oluşan büyük bir koleksiyon burada ortaya koydular. Tüm Büyükçekmece ailemi yılbaşı için hediye alacaklar ise, burayı tavsiye ediyorum.  Hem ucuz hem de farklı ürünler ortaya konulmuş. Binlerce öğrencimizin üretmiş olduğu bu ürünleri gönül rahatlığı ile sevdiklerine alabilirler. Büyükçekmece Halk Akademisi her yıl geleneksel olarak bu sergiyi düzenliyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

 

Sergide görücüye çıkan eserler ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Yıl boyunca Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde çeşitli dallarda eğitim gören kadınlar, sene boyunca yaptıkları eserleri Yıl Sonu Sergisi’nde satışa ve beğeniye sunuyor.  Büyükçekmece Atatürk kültür Merkezi’nde (AKM) görücüye çıkan eserler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. İğne oyası, dikiş nakış, takı tasarım, hat sanatı, resim gibi birçok ürünün yer aldığı sergide satılan ürünler eser sahiplerinin bütçesine katkı sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.