Büyükçekmeceli öğrenciler emin ellerde

Büyükçekmeceli öğrenciler emin ellerde
Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul önlerinde güvenli trafik önlemleri almaya başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda, okul giriş ve çıkış saatlerinde ilçe genelinde ki okul önlerinde nöbet tutan zabıta ekipleri, araç trafiğini yönlendirerek öğrencilerin güvenli bir şekilde okul ve evlerine ulaşmalarını sağlıyor.

Ekipler aynı zamanda, öğrencileri yaya geçitlerini kullanmaları yönünde de uyarıyor. Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin okul önlerindeki almış olduğu trafik önlemleri öğrenci velilerinin çocuklarını gönül rahatlığıyla okula göndermelerini sağlıyor.

 Güvenli bir şekilde okullarına gidiyorlar

Okul içinde olduğu kadar okul dışında da çocuklarımızın güvenliğini sağlamalıyız diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Onların huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini sağlamak zorundayız” dedi.

Zabıtaların okul önlerinde trafiği yönlendirmesi nedeniyle velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla okula gönderdiklerini belirten Başkan Akgün, “Aileler çocuklarını okula gönderirken öncelikle öğretmenlere sonrada zabıta ekiplerimize emanet ediyorlar. Her yıl eğitim öğretim döneminde sürdürdüğümüz bu çalışma ile öğrencilerimizin trafik güvenliğini sağlıyoruz ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.