Büyükçekmece’nin cadde ve sokakları yenileniyor

Büyükçekmece’nin cadde ve sokakları yenileniyor
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin caddelerinde yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor.
Ekipler, Fatih Mahallesi Gazi Mustafa Caddesi’nin bir bölümünde kaldırım ve otopark alanında yenileme, düzenleme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Gazi Mustafa Caddesi’nde kaldırım ve araç park alanı

Gazi Mustafa Caddesi Onur Market’in önünde başlatılan çalışma sayesinde, araç trafiğinin yoğun olduğu ve yayaların sıklıkla kullandığı caddede ulaşım ve araç park sorunları büyük oranda çözülmüş olacak. Başkan Akgün’ün denetimleri sırasında vatandaşların taleplerini değerlendirmesi üzerine başlattığı çalışma, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından özveriyle sürdürülüyor.

Başkan Akgün: Çalışmalar aralıksız sürecek

Ekibinin gerçekleştirdiği çalışmaları sık sık denetleyen Akgün, Gazi Mustafa Caddesi’ne verdiği önemi vurguluyor; "Trafiğin, esnafın ve vatandaşların en yoğun olduğu caddelerden biri olan Gazi Mustafa Caddesi’ne karşı her zaman daha hassas davranmaya çalışıyoruz. Onur Marketin önünde araçların kaldırımları ve caddeyi işgal etmemesi, Büyükçekmecelilerin güvenle ve konforla caddeyi kullanabilmesi için çalışmamızı başlattıkşeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.