Büyükçekmece’nin camileri Ramazan’a hazır

Büyükçekmece’nin camileri Ramazan’a hazır
Periyodik olarak ibadethanelerde temizlik çalışmalarını sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki camilerde temizlik çalışması başlatırken, ibadethanelerin eksikliklerini de gideriyor.
Düzenli olarak ibadethanelerde temizlik çalışmalarını sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki camilerde yoğun bir temizlik çalışması başlattı.

 Büyük bir titizlikle temizleniyor

 Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 15 Mayıs Salı günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde camileri titizlikle temizliyor. Büyükçekmece halkının ibadetlerini daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sürdürmeleri için camilerin halıları süpürülerek, dezenfekte ediliyor. Ayrıca camilerin duvar, pencere, kapı ve camları da büyük bir titizlikle temizleniyor.

 “İslam Alemi’nin Ramazan’ı kutlu olsun”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki ibadethanelerin periyodik olarak temizlendiğini belirterek, "Mübarek Ramazan ayı öncesinde camilerimizi hazır hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın manevi duygularını yoğun olarak yaşadığı Ramazan ayında camilerimizin pırıl pırıl olması için temizlik çalışmalarımıza hız verdik. Bu vesileyle tüm İslam Alemi'nin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.