Büyükçekmece’nin çehresi çağdaş projelerle yenileniyor

Büyükçekmece’nin çehresi çağdaş projelerle yenileniyor
Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar sayesinde Büyükçekmece’ye Avrupa standartlarında pek çok cadde ve sokak kazandıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelinde yapılan çalışmaları yerinde denetliyor.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen cadde ve sokak yenileme çalışmaları sayesinde Büyükçekmece’nin çehresi yenilenirken, trafik sorunları içinde çözüm üretiliyor.

Avrupa standartlarında 2 yeni cadde daha yapılıyor

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün son olarak, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen Pınartepe Mahallesi Turgut Özal 1 Caddesi ile Pınartepe ve Atatürk Mahalleleri’ni kapsayan Atatürk Caddesi’nde yürütülen çalışmaları denetledi. Ekiplerini, gece gündüz süren mesaileri sırasında yalnız bırakmayan Başkan Akgün, yapılması gereken çalışmalarla ilgili talimatlarda bulundu ve vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Tamamlanmak üzere olan çalışmalar sayesinde her iki caddede de, yol, kaldırım, tretuvar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar tamamlandığında Büyükçekmece Avrupa standartlarında iki yeni caddesiyle daha hizmet vermeye başlayacak. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu her iki caddede vatandaşların ve araç sürücülerinin güvenliği için her ayrıntı düşünülüyor.

Modern ve yaşam standartları yüksek bir şehir

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Ekiplerimizin Atatürk ve Turgut Özal 1 caddelerindeki yol yapım, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştiriyor. Baştan sona yenilediğimiz caddelerimiz ömürlük olarak hizmet verecek. En kaliteli malzemelerin kullanıldığı çalışmalarda kaldırımları geniş tutarak vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddeleri daha kullanışlı bir hale getirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde Büyükçekmecemiz modern ve yaşam standartları yüksek bir şehir konumunda olmayı sürdürecek.’’

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.