Büyükçekmece’nin kentsel cazibesi korunarak geliştiriliyor

Büyükçekmece’nin kentsel cazibesi korunarak geliştiriliyor
Büyükçekmece Belediyesi bir yandan hizmet maratonunu sürdürürken diğer yandan kentin cazibesi de korunarak geliştiriliyor.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde bakım, onarım ve yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yaz aylarında nüfusu birkaç birden artan Büyükçekmece’nin hiçbir yerinde sıkıntı yaşanmaması adına çalışmalar yapılırken, Acil Yol Bakım ve Onarım ekibi tarafından da anında müdahale edilen yol ve kaldırımların bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

2017’nin asfalt rekoru geçilecek

Yaz aylarında özellikle Kordonboyu ve deniziyle çok sayıda insanın uğrak noktası olan Büyükçekmece’nin kentsel cazibesi korunuyor.  Altyapı, inşaat, asfalt, park, yol ve meydan düzenleme çalışmaları yapan ekipler, çözüm masasına başvuran Büyükçekmeceli vatandaşların da istek ve önerilerine hızlı bir şekilde cevap veriyor.  Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçeyi 4 bölgeye ayırarak her bölgede eş zamanlı olarak asfaltlama çalışmalarına başlayacak. Ekipler geçen yıl kırılan asfalt rekorunu bu yaz döneminde geçmeyi hedefliyor.

Okulların ihtiyaçlarına öncelik veriliyor

Her yıl okulların yaz ve sömestr tatilini fırsat bilen, bu dönemlerde okullarda yenileme onarım ve çalışmaları yapan ekipler, okulların eğitim dönemlerinde de Büyükçekmece’de bulunan tüm eğitim kurumlarının eksikliklerini gideriyor. Özellikle ilk ve ortaokullarda okul bahçelerini oyun çeşitli çizgileriyle süsleyen ekipler, çocukların öğretici ve kaliteli zaman geçirmesini sağlıyor.

Başkan Akgün: Ekiplerimizin çalışmaları aralıksız sürüyor

Büyükçekmece genelinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Yaz mevsiminde cazibe merkezi halini alan Büyükçekmece’de herhangi bir aksaklık oluşmaması adına, trafiğin rahatlaması, ulaşımın kolaylaşması ve vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaz aylarını geçirmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekibimiz çalışmalarını ve hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Tüm ekiplerimiz, her mevsimin bir başka güzellikte yaşandığı Büyükçekmecemiz için çalışmaya devam edecek” ifadesini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.