Büyükçekmece’nin kuşları üşümüyor

Büyükçekmece’nin kuşları üşümüyor
Büyükçekmece Belediyesi'nce önceki yıllarda yaptırılan ve kaymakamlık binası önüne konulan ahşap kuş evi soğuk kış aylarında yaşam mücadelesi veren kuşların kurtarıcısı oluyor. Görkemli görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken ahşap kuş evi, şato görün

Büyükçekmece'nin sokak hayvanları güvende

Büyükçekmece Belediyesi, soğuk kış günlerinde sadece ilçe halkının güvenliği değil ilçede yaşanan sokak hayvanları ve kuşlarında korunmasına yönelik projeler üretiyor. Sokak kedileri için yaptırılan kedi evleri bu yıl onlarca kedinin soğuktan korunmasına yardımcı olurken, belediyenin kuşlar için yaptığı yuvalarda kuşları olumsuz hava koşullarından koruyor.

Barınma ve beslenme ihtiyacı karşılanıyor

Geçtiğimiz yıllarda Büyükçekmece Belediyesi'nce kaymakamlık binası önüne yaptırılan 14 odadan oluşan ahşap kuş evi kuşların kendilerini güvende hissedip, soğuk kış aylarında ısınma ve yeme ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor.  Kendilerine yer arayan kuşlar için sıcak bir yuva olan ahşap kuş evi, farklı renklere boyanmış ahşap odalarıyla kuşların doğal ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.