Büyükçekmece’ye 2018 de iki sağlık kurumu geliyor

Büyükçekmece’ye 2018 de iki sağlık kurumu geliyor
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İlçe Başkanı İlker Gürbüz ile yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi ile 15 Ocak’ta hizmete girmesi planlanan Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu


Bir devlet Hastanesi ve tam teşekkülle bir  Ağız Diş Sağlığı Merkezi 2018 yılı başında Büyükçekmece halkının hizmetine girecek.  Ak Parti Grup Başkanvekili MKYK Üyesi Mehmet Muş, Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz ile birlikte;  15 Ocak’ta hizmete girmesi beklenen Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Kadro ataması öncesi inceleme

İlçe Başkanı İlker Gürbüz,  Muş’un ziyaretiyle ilgili olarak, ‘ Biliyorsunuz hastanemiz şu anda tamamlanmış durumda.  Hastaneye ne kadar doktor, hemşire, diğer sağlık personeli atanacak. Sayın Grup Başkanvekilimiz Muş, atamalar öncesi son durumu yerinde inceledi.  Şimdi personel ataması yapılacak. Kendisine sağlık bürokratları da eşlik etti. “ dedi.

Ağız Diş Sağlığı personeli atandı

İlçe Başkanı İlker Gürbüz ayrıca 37 poliklinikten oluşan Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin de 15 Ocak’ta açılmasının planlandığını da belirterek şu bilgileri verdi. , ‘Sayın Muş burayı da ziyaret ederek son durumu yerinde gördü. Burasının tüm teknik altyapısı, malzemeleri yerine kondu. Sıra numarası alacağınız numaratörler de yerine konuyor.  Personel ataması da büyük ölçüde yapıldı. Herhangibir aksaklık olmaz ise 15 Ocak’ta açılışı yapılacak”

112 Acil Ambulans Büyükçekmece’de

Gürbüz, ayrıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde 112 Acil Ambulans hizmetinin de verileceğini sözlerine ekledi.  Gürbüz, ‘Daha önceden hasta 112 yi arayınca ambulans farklı yerlerden geliyordu. Şimdi Ambulanslar Büyükçekmece’de hazır bekleyecek. Talebe göre buradan hareket edecek ve uygun yerlere hasta nakil edilecek.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.