Büyükçekmece’ye bahar geldi!

Büyükçekmece’ye bahar geldi!
Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde dikilen mevsim çiçekleri bahar mevsimini aratmayacak görüntülere sahne oldu.

Türkiye’nin doğası ve yeşil alanlarıyla fark yaratan ilçesinin dört bir yanı rengarenk.

 

Vatandaşlar durumdan çok memnun

Büyükçekmece’nin renklerini ve doğasını kış aylarında da kaybetmesine izin vermeyen ekipler parklar, bahçeler, kavşaklar ve sokaklarda mevsime uygun çiçek ve bitki dikimlerini sürdürüyor. Türkiye’nin park zengini ilçesi Büyükçekmece yapılan çalışmalardan vatandaşlar da çok memnun. Özellikle Büyük Atatürk Parkı ve Kültürpark gibi Büyükçekmecelilerden yoğun ilgi gören park ve noktalarda mesai yapan ekipler sayesinde şehir büyük bir bahçeyi andırıyor.

 

“Cazibesiyle dört mevsim yaşanılacak şehir’’

İlçe genelinde uygun görülen noktalarda görsel estetiği öne çıkan bitki dikildiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmece genelinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Yapılan çalışmalar sayesinde ilçemiz görsel güzelliğini sadece yaz aylarında değil kış aylarında da devam ettiriyor. Büyükçekmece cazibesiyle dört mevsim yaşanılacak bir şehir olma özelliği ile de fark yaratıyor’’ ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.