Büyükçekmece’ye hizmet yeni yılda artarak devam ediyor

Büyükçekmece’ye hizmet yeni yılda artarak devam ediyor
Büyükçekmeceli vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına anında karşılık veren Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmet maratonunu yeni yılda da devam ediyor.

2017 yılının yol bakım, onarım ve asfalt çalışmaları açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2018’de de hizmetlerin artarak devam edeceğini açıkladı.

Hedef geçen yılın rekorunu aşmak

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2017 yılında, ilçeyi 4 bölgeye ayırarak her bölgede eş zamanlı olarak çalışma yürütmüştü. Geçtiğimiz yıl dökülen asfaltı rekor düzeye taşımayı başaran ekipler, bu yıl geçen yılın rekorunu geçmeyi hedefliyor. Yolları bozuk olan cadde ve sokakları tespit eden ekipler hemen harekete geçiyor ve asfaltlama çalışmalarına başlıyor. Bazı mahallelerde yol, kaldırım, tretuvar, bahçe duvarı ve yağmur suyu kanalı yapımı gerçekleştirilirken, bazı mahallelerde yeni yollar açılıyor.

Hizmetler Büyükçekmecenin tamamına yayıldı

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları Büyükçekmece geneline yayılmış durumda. Hürriyet Mahallesi Dünya Sokak’ta asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler ayrıca; Hürriyet Mahallesi Çiçekçi Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Cenap Sokak’ta asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 19 Mayıs Mahallesi Çiçek Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayan ekipler, Mimaroba Mahallesi Dosteli Sokak’ta parke taşı imalatı çalışmalarını sürdürüyor. Hürriyet Mahallesi Bitki Sokak ve Akşam Sokak, Karaağaç Mahallesi Harmandere ve Maraş Sokak, Pınartepe Mahallesi Baran Sokak’ta yol yapım çalışmaları, Türkoba Mahallesi Arnavuttepe Caddesi’nde ise asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.

“Hizmetler artacak devam edecek”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son yıllarda başlatılan ve her yıl artarak devam eden hizmet maratonunun bu yılda sürdürüleceğini ifade ederek; “2016 ve 2017 yılında yol bakım, asfaltlama, yeni yolların yapılması çalışmalarımız oldukça verimli geçti. 2018 yılında hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyarak 2017 yılında yapmış olduğumuz hizmetlerin daha fazlasını yapmaya kararlıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.