Büyükçekmece’ye üç boyutlu muhteşem Atatürk silueti

Büyükçekmece’ye üç boyutlu muhteşem Atatürk silueti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçeye anlamlı bir eser daha kazandırdı.

Başkan Akgün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üç boyutlu siluetini Büyükçekmece’ye kazandırdı. Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi kavşağında bulunan üç boyutlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk silueti, dört farklı cepheden de görülebiliyor.

Atatürk siluetine vatandaşlardan yoğun ilgi

Başkan Akgün tarafından büyük önderin anısına yaptırılan Atatürk siluetinin yapım çalışmaları Büyükçekmece Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülüyor. Peyzaj, ve aydınlatma çalışmaları tamamlandığında görsel bir şölen sunacak olan eser, Büyükçekmeceli vatandaşlar ve ilçeyi ziyaret edenler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

“Atatürk’ün değerli anısını yaşatacağız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Daha önce benzeri görülmemiş bu esere bakıldığında, dört farklı cepheden de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silueti görülebiliyor. Şehrimizin, Atatürk’ün anısıyla ilgili yeni bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükçekmece’de ülkemizin kurtarıcısı ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk’ün değerli anısını yaşatacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.