Büyükçekmece’ye yakışır spor tesisi gün sayıyor

Büyükçekmece’ye yakışır spor tesisi gün sayıyor
Büyükçekmece’ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanını kazandıran Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şimdi de Büyük Atatürk Parkı içerisine inşa edilen sosyal tesislerle fark yaratıyor.

Başkan Akgün ve ekibi, park içerisinde iki farklı hizmeti bir araya getiriyor. Modern bir evlendirme dairesi ve muhteşem bir spor tesisi Büyükçekmecelilere hizmet vermek için gün sayıyor.Tamamlanmak üzere olan tesis, spora büyük ilgi gösteren ilçe halkına sportif ve sosyal anlamda çok önemli hizmetler sunacak.

Fark yaratacak bir tesis olacak

Büyük Atatürk Parkı içerisinde yer alan modern spor tesisi toplamda 550 metrekarelik alana sahip. Vatandaşlara farklı alanlarda spor yapma imkanı tanıyan tesiste, fitness salonu, kapalı ve açık tenis kortları, basketbol sahaları bulunuyor. Tesis, Büyükçekmecelilerin sosyal hayatına renk katacak kafeterya, dinlenme alanları ve kütüphanesiyle de fark yaratacak. Ayrıca, soyunma odaları, duş alanları, mescit, bebek bakım odaları da mevcut.

Büyükçekmeceliler pek çok ayrıcalığa sahip 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kültürel ve sosyal hayata verdiği önem sayesinde ilçede bugüne kadar pek çok, park, sosyal tesis, spor tesisi, eğitim tesisi ve çok farklı sosyal yaşam alanları hizmete girdi. Son olarak, İstanbul’un cazibe merkezi halini alan Büyük Atatürk Parkı’nda hizmet verecek olan spor tesisi Büyükçekmeceli vatandaşların sosyal hayatına önemli bir katkı sağlayacak olan tesisin yaz aylarında hizmete girmesi bekleniyor.   

Akgün: Sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket ediyoruz

Yapımına devam edilen projeleri yerinde denetleyen Başkan Akgün; “Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın kültürel, sosyal ve ekonomik avantajlar sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Büyük Atatürk Parkı gibi doğayla iç içe, huzurlu ve vatandaşların büyük ilgisini gören bir yaşam alanına inşa etmekte olduğumuz spor tesisi farklılıklarıyla Büyükçekmece’nin adını duyuracak.’’

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.