Çatalca Belediye Meclisi Şehitlerimize Saygı Duruşu ile Başladı

Çatalca Belediye Meclisi Şehitlerimize Saygı Duruşu ile Başladı
Çatalca Belediye Meclisinin 2020 Yılı Mart Ayı Toplantısı, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/03/2020 Pazartesi günü saat: 10:30'da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 2020 yılı Mart ayı meclisini “Ülkemizin Milli güvenliğini sağlamak için İdlib’de şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” sözleri ile açarak Meclisi, Kahraman Şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızı okumaya davet etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ardından gündem dışı söz alan Meclis Üyeleri tarafından İdlib’de Şehit düşen askerlerimiz rahmetle anıldı.  Bir milletin bağımsızlığı için verdiği kahramanlığın ifadesi İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü 12 Mart, Çanakkale’de Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin örneği sergilenerek destan yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıldönümü, ailenin ve toplumun temelini oluşturan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, başta doktorlarımız olmak üzere gece gündüz demeden özveri ile hizmet veren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı, Yeşilay, Deprem, Yaşlılar Haftası ve baharın müjdecisi olan 21 Mart Nevruz Bayramı gibi Mart ayı içerisinde yer alan özel gün ve haftalar ile ilgili kutlama mesajları verildi.

Gündem Maddeleri Görüşülerek Oylandı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından gündeme ilave önergenin gündeme alınması ile ilgili madde oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinden ilki olan “Norm Kadro Yönetmeliği'nin 9. maddesine göre kadro aktarımı yapılması ve III no’lu dolu kadro cetvellerinde değişiklik yapılması” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2- “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet 3 dingilli lowbed (arka ayaklar kırmalı) aracın alımı” ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Çatalca Belediyesi 2020 yılı Mart Ayı Meclis Toplantısı, 6 Nisan 2020 Pazartesi günü 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.