Celaliye Mahallesi’nin çehresi değişiyor

Celaliye Mahallesi’nin çehresi değişiyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşların talebi doğrultusunda Celaliye Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 300 kişi kapasiteli, eski ve depreme dayanıksız cami yerine dayanıklı ve cemaat kapasitesi daha fazla olan bir ibadethane projesi baş

 Yapımına devam edilen caminin çevresinde de pek çok yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. 

Çalışmalar ihtiyaçlara göre şekilleniyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caminin bulunduğu cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yenileme ve bakım çalışmaları başlattı. Mesaisini sürdüren ekipler, çalışmalarını mahallenin ihtiyaçlarına göre şekillendirerek sürdürüyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden mahalleliyse durumdan memnun.

Cami ve çevre düzenleme çalışmaları

Vatandaşların, kapasitesi daha fazla olan bir cami yapılması isteğinden yola çıkan Akgün ve ekibi, toplam alanı 1150 metrekareden oluşan ve mahallelinin ibadet ihtiyacını tek başına karşılayabilecek kapasitede bir ibadethane inşa ediyor. Yeni cami çevresinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise pek çok sokakta yenileme çalışmalarını tamamlamış durumda. Caminin hizmete girmesiyle birlikte çevresinde yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek adına her ayrıntı düşünülüyor.

“Çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Celaliye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları değerlendiren Dr. Hasan Akgün; "Celaliye halkının talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan modern caminin yapımını başlattık. Bölgede başlattığımız çalışmalarla mahallenin çehresini değiştireceğiz. Celaliye Mahallesi’nde bakım ve yenileme çalışmalarımız sürüyor. Pek çok sokak ve caddelerde ekiplerimizin çalışmaları özveriyle sürdürülüyorşeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.