Çocuklar alkışı hak etti

Çocuklar alkışı hak etti
Büyükçekmece Belediyesi ve Mimarsinan Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen Lisesi, barınak hayvanları için muhteşem bir projeye imza attı
Mimarsinan Eğitim Kurumları’nın 7575 olan Stark Robotics takımı Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle “Kİbarınak” projesini hayata geçirdi. Pilot bölge olarak Büyükçekmece’de başlayan Kİbarınak platformu sayesinde hayvan sever vatandaşlar web siteyi ziyaret ederek Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayatını sürdüren barınak hayvanlarını fotoğraflardan seçerek sahiplenebiliyor.


Akgün de teşekkür etti

Mimarsinan Eğitim Kurumları öğrencilerini tebrik eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kibarinak platformu Mimar Sinan Eğitim Kurumlarının FRC takımı olan Stark Robotics'in, Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte hazırlamış olduğu bir sosyal sorumluluk projesidir. Kibarınak projesi barınaklarda yaşam süren küçük dostlarımızın kendilerine daha sıcak bir yuva bulmalarını, barınak ihtiyaçlarının karşılanmasını ve yapılan bağışlar üzerinden barınak hayvanlarına daha konforlu bir yaşam sunmayı amaçlamaktadır. Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları barınaklarından birine sahibiz. Hayvan sahibi olmak isteyen, ailelerine yeni bir üye dahil etmek isteyen vatandaşlarımızı Kİbarınak platformuna bekliyoruz. Bu önemli projeye imza attıkları için 7575 Stark Robotics takımına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.