Eğlence merkezi belediyenin oldu!

Eğlence merkezi belediyenin oldu!
Büyükçekmece, Kordonboyu’ndaki işletme ruhsatları iptal edilen mekanları Büyükçekmece belediyesi işletecek..

"Eğlence Merkezi" olarak bilinen bölge "ikinci evim" projesi adı altında Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisi olarak hizmet verecek…

Büyükçekmece Belediyesi’nin yatırım programında yer alan ve 09.09.2014 tarihinde oybirliğiyle Encümen’den geçen “Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisi projesi için çalışmalar başlatıldı.

Büyükçekmece ilçesinin sosyal tesis ihtiyacını karşılaması beklenen proje pek çok özelliğiyle fark yaratırken, Büyükçekmece ailesine de sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda hizmet verecek. Tesis aynı zamanda da, Büyükçekmece ailesinin çok ekonomik ve bir o kadar da keyifli zaman geçirebileceği bir mekan olarak tasarlandı.

 

“Büyükçekmece ailesinin hizmetine sunuyoruz”


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece sahilinde "Eğlence Merkezi" olarak bilinen bölgeye çok kapsamlı bir sosyal tesis yapılacağını belirterek şu açıklamayı yaptı:

 "Bu projeyi çok önemsiyorum. Çalışmalarımızı da başlattık. Mülkiyeti belediyemize ait olan Kordonboyu Eğlence ve Alışveriş Merkezi’nin Büyükçekmece ailesinin hizmetine açıyoruz. Yerel yönetim anlayışının gereği olan sosyal sorumluluğa dayalı hizmet üretme anlayışı çerçevesinde, Büyükçekmece ailesinin "ikinci evim" diyebileceği, Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Tesislerini en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Mimarisi, örnek sosyal donatı alanlarıyla çok farklı bir proje olacak. İstanbul'un eşsiz sahillerinden bir tanesi olan Büyükçekmece Sahili, bu bölgeye kuracağımız sosyal tesisle cazibesini daha da arttıracak. Aynı anda bin kişinin yararlanabileceği tesiste restaurant, kafe, okuma salonu, oyun salonu, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, nikah kıyılabilecek çok kapsamlı bir sosyal tesis yapacağız. Tesis aynı zamanda halkımıza kültürel ve sanatsal alanlarda da hizmet verecektir."   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.