En Hakiki Sevgi Vatan ve Bayrak Sevgisidir

En Hakiki Sevgi Vatan ve Bayrak Sevgisidir
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “En hakiki sevgi vatan sevgisidir.Altında özgür ve bağımsız yaşadığımız bayrak sevgisidir” dedi. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sevgi Günü hediyelik eşya sergisi açılışını gerçekleştiren Başkan Dr. A
 En hakiki sevgi vatan sevgisidir!

Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilensergide Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi El Sanatları kurslarında eğitim gören kursiyer ve eğitmenlerin el emeği göz nuru ile hazırlamış olduğu binlerce hediye bulunuyor. “Sevgililer günü hediyesi” olaraksatışa sunulan eserlerden oluşan sergi 18 Şubat’a kadar açık olacak.

Sergi açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün açılışta bir konuşma yaparak şunları söyledi:  "En hakiki sevgi vatan sevgisidir. En hakiki sevgi yaşadığın, doğdun bayrağın altında yaşarken bütünüyle o sevgiyi yaşama sevgisidir. Bayrağımızın altında bağımsız ve özgür yaşamamızdır. Onun altında özgür ve bağımsız yaşadığımız müddetçe bizim için her gün sevgi günüdür. Allah hepimizin yüreğindeki sevgi ateşini yükseltsin. Allah hepimize sağlık, huzur, mutluluk versinki sevgiyi yaşaya bilelim."

Büyükçekmece Büyük Bir Ailedir

Başkan Dr. Hasan Akgün daha sonra belediye personelinin “sevgi gününü” kutladı. Belediye binası önünde tüm belediye çalışanları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Dr. Akgün Büyükçekmece halkına yönelik gerçekleştirdiklerihizmetten dolayı personele teşekkür etti ve bu anlayışla hizmetin sürmesini istedi. Dr. Akgün, “Hizmetin temeli sevgidir, biz yıllardır bu prensip altında hizmet veriyoruz, Büyükçekmece birbirini seven büyük bir ailedir. Benim Büyük Ailemdir. Hem personelimiz hem de halkımız bir bütündür ve bu bütünlüğün harcı sevgidir“ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.