Engelli İzci Kulübü’nden örnek davranış

Engelli İzci Kulübü’nden örnek davranış
Büyükçekmece Belediyesi Engelli İzci Kulübü üyeleri, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında ilçedeki huzur evlerini ziyaret etti.

İzci Kulübü Lideri Bedriye Yılmaz eşliğinde Büyükçekmece ilçesi, Güzelce mahallesinde bulunan Ay Yaşam Merkezi ve Senin Benim Bakım Merkezi’ni ziyaret eden Büyükçekmece Belediyesi Engelli İzci Kulübü üyeleri, bakım evi sakini yaşlılarla sohbet ederek, Yaşlılar Haftası’nı kutladılar.

 Duygulu anlar yaşandı

 Engelli izciler, yaşlılara lokum ve şeker ikram ederek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün saygı ve selamlarını ilettiler.

Kendilerine gösterilen ilgiden menün olan huzur evi sakinleri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi Engelli İzci Kulübü üyelerine teşekkür ettiler. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrasında günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

 “Yaşlılar başımızın tacıdır”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaşlılarımızın geçmişimiz ile geleceğimiz arasındaki en önemli bağ olduklarını belirterek; “Büyüklerimiz, başımızın tacıdır. Onların en iyi şekilde yaşamalarını sürdürmelerini sağlamak, onlara saygı ve hürmet göstermek bizlerin onlara karşı olan öncelikli görevimizdir. Tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.