Eş zamanlı olarak çalışmalar sürdürülüyor

Eş zamanlı olarak çalışmalar sürdürülüyor
Büyükçekmece Belediyesi'nce yaz mevsimi başında başlatılan hizmet seferberliği ilçe geneline yayıldı.

Belediye Başkanı. Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede girilmedik sokak ve cadde bırakmıyor.


Eş zamanlı olarak çalışmalar sürdürülüyor


Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı yol yapım, onarım, genişletme, asfaltlama, yama, sokaklara taş döşeme, kaldırım yenileme, tretuvar yapımı, yağmur suyu kanallarının ve mazgalların yenilenmesi, sayılarının arttırılması, yeni elektrik direklerinin dikilmesi gibi çalışmalar Büyükçekmece'nin her bölgesinde devam ediyor.


Gece gündüz çalışılıyor


Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Kumburgaz, Güzelce, Celaliye, Kamiloba, Çakmaklı, Sinanoba, Ekinoba, Muratçeşme, Dizdariye ve Atatürk mahallerinde pek çok yol ve sokaktaki çalışmalar aralıksız devam ederken öncelikli olarak acil ihtiyaç arz eden ve nüfusun yoğun olduğu bölgelerde başlatılan çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Bazı bölgelerde ise yeni çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar halkın mağdur olmaması için gece gündüz sürdürülerek planlanan zamandan önce tamamlanıyor.


Başkan Akgün bizzat denetliyor


Teknik ekibiyle birlikte her gün yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediyenin çalışmalarını yürüttüğü bölgelerdeki muhtar ve vatandaşlarla da görüşerek talepleri dinliyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiren Başkan Akgün, bu kapsamda pek çok yeni park, çocuk parkı ve spor alanları yapılacağını belirtti. 2015 yılı yatırım programı çerçevesinde çalışmaların hız kesmeden sürdürüleceğini açıklayan Başkan Akgün, "Özellikle bize sonradan bağlanan beldelerimizde ciddi eksiklikler vardı. Bugüne kadar girilmeyen sokaklara girip asfaltladık, Büyükçekmece'ye yakışır yollar ve sokaklar yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Ancak elimizdeki imkanlarda ne yazık ki sınırlı bu nedenle öncelikli olarak aciliyet arz eden ve halkın yoğun olarak yaşadığı bölgelerde çalışama başlattık. Zaman içinde hizmet seferberliğimiz ilçenin tamamına yayılacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.