Ferhat Göçer sahne alınca insanlar gitmeye başlamıştı!

Ferhat Göçer sahne alınca insanlar gitmeye başlamıştı!
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, 20’inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Büyükçekmece’de sahne aldı.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, festivalde ilk kez Göçer’ın 18 yıl önce konser verdiğini hatırlatarak; “18 sene önce Ferhat Göçer geldi Fransızca şarkıyla girdi. İlk defa sahneye çıkıyor. İnsanlar gitmeye başladı. Nasıl canım sıkıldı. Ama ondan sonra bir baktım ki her konserinde izdiham yaşanıyor” dedi.

Unutulmayacak bir gece yaşattı

 Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da sahne alan şarkıcı Ferhat Göçer, son albümü “İçimdeki Hazine” ve repertuarındaki şarkılarını hep bir ağızdan hayranlarıyla söyledi. Bazen hüzünlendiren bazen de Kültürpak’ı dolduran onbinlerce hayranını coşturan sanatçı, Büyükçekmecelilere unutulmayacak bir gece yaşattı.



“Sen neymişsin be abi!”

Şarkıcı Ferhat Göçer’e festivalde sahne aldığı için FIDAF 2. Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu’yla birlikte teşekkür plaketi takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ferhat Göçer’e ilişkin bugüne kadar bilinmeyen bir anısını anlattı. Akgün; “Dışarıda 20 bin kişiye Ferhat Göçer konseri veriyoruz. 18 sene önce Ferhat Göçer geldi Fransızca şarkıyla girdi. İlk defa sahneye çıkıyor. İnsanlar gitmeye başladı. Nasıl canım sıkıldı. Tabii Ferhat da mutlaka üzülmüştür. Moral bozukluğu  hiç mi etkilemedi. Aradan 10 dakika geçti ses devam ediyor, hiçbir şey değişmedi. Sonra bir baktım ki her taraf izdiham. Ben çıkmak için yer bulamıyorum. Çeşmeyi geçtikten sonra o güzel namenin kulaklarında devam etmesi sonra Ferhat Göçer’in o muhteşem sahnesini izlemeleri ondan sonrada neymişsin be abi be dedirtti” diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.