Festival Büyükçekmece dünya medyasında

Festival Büyükçekmece dünya medyasında
Büyükçekmece Belediyesi'nin büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiği 17. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali yabancı basında da büyük yankı uyandırdı.

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından 4 kez "Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali" ödülüne layık görülen 17. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Arjantin’den, Makedonya’ya, Kore’den Karadağ’a kadar birçok ülke medyasında geniş yer buldu. Ülkelerine dönen sanatçılar, kendi ülkelerinin medyasına Türkiye’yi ve 17. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’ni anlattı. Başarılı olan ülke ekipleri de kendi ülkesi medyasında geniş yer buldu. Ülkeler festivalden büyük bir övgüyle söz etti.


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Dünya dostluğuna ve barışına çok büyük katkı sağlayan festivalimiz tüm dünyada yankı uyandırdı. Sevgi birbirimize barış hepimize sloganıyla hep bir ağızdan tüm dünyaya dostluk ve kardeşlik mesajları verdik. Festivalimize katılan, bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.