Flyboard gösterisi yürekleri ağıza getirdi

Flyboard gösterisi yürekleri ağıza getirdi
21’inci Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen ışıklı flyboard gösterisi izleyenlerin adeta nefeslerini kesti.

Flayboard Türkiye Şampiyonu ve milli takım kaptanı Uğur Piro, deniz havada sergilediği figürler ile heyecan dolu dakikalar yaşatırken, havada açtığı Türk bayrağı ile de büyük alkış aldı.

Havada açtığı Türk bayrağını coşkuyu katladı

Büyükçekmece Belediyesi’nin 21 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali önceki gün sona erdi. Festivalin finalinde gerçekleştirilen deniz üzerinde ışık, su, ses ve flayboard gösterisi büyük ilgi gördü. Büyükçekmece sahilinde düzenlenen gösteriye milli sporcumuz Uğur Piro’nun ışıklı flayboard gösterisi damga vurdu.

Birbirinden zor figürler sergileyen, zaman zaman yürekleri ağızlara getiren şovuyla, izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatan milli sporcu, havada açtığı Türk bayrağı ile coşkuyu daha da arttırdı. Flyboard gösterisinin ardından gerçekleştirilen ışık, ses ve su gösterisi de büyük ilgi gördü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen gösteri sonrasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan tarafından milli sporcu Uğur Piro’ya plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.