Geleceğin yıldızları Büyükçekmece'de yetişiyor

Geleceğin yıldızları Büyükçekmece'de yetişiyor
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin minik tiyatrocuları ortaya koydukları performans ile tiyatro severleri hayran bıraktılar.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Tiyatro Bölümü öğrencileri mezuniyet töreninde hünerlerini sergiledi.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkez’inde gerçekleşen mezuniyet töreninde, minik tiyatrocuların kendi hazırlamış oldukları ‘Kırmızı Başlıklı Kız ve İnatçı Dede’ isimli oyunları izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Yıl boyunca almış oldukları eğitim sonrasında hünerlerini sergileyen çocukları aileleri de yalnız bırakmadı.


"Çocuklarınızı yaz kurslarına gönderin"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen geceye katılan Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce, çocuklarını sanat eğitimi alabilmeleri için Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'ne gönderen ailelere teşekkür ederek; “Belediye Başkanımız sayın Dr. Hasan Akgün'ün gayretleri sonucu Büyükçekmece artık bir kültür ve sanat kenti olarak tanınmaktadır. Bugün bu sahnede usta tiyatro sanatçılarını aratmayan minik çocuklarımız, geleceğin yıldızlarıdır. Belediyemiz bünyesine ücretsiz devam eden kurslarımızın yanı sıra yaz okullarımızda açılmıştır. Çocuklarımızın yaz tatilini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçirmelerini istiyorsanız kurslarımıza yazdırın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.