Güzelce modern bir muhtarlık binasına kavuşuyor

Güzelce modern bir muhtarlık binasına kavuşuyor
Mahalle muhtarlıklarının demokrasinin temel taşı olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlıkların daha kaliteli hizmet verebilmesi adına pek çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri son olarak, Güzelce Mahallesi eski muhtarlık binasının yerine, depreme dayanıklı, kullanışlı ve modern bir muhtarlık inşa etti. Yapımı tamamlanan muhtarlık hizmete girmek için gün sayıyor.

Mimarisiyle fark yaratan yapılar

Başkan Akgün, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yeni muhtarlık binalarının inşası için kolları sıvamıştı. Sıradan muhtarlık binalarından oldukça farklı olan yapılar, farklı mimarisiyle de dikkat çekiyor. Kullanışlı bir yapıya sahip muhtarlık binaları, hizmet kalitesiyle de Büyükçekmecelilerden tam not alıyor.

“Muhtarlarımıza ve Büyükçekmecemize yakışan bir hizmet”

Demokratik yönetimin ilk basamağının muhtarlıklar olduğunu vurgulayan Başkan Akgün; "Muhtarlarımız halka hizmet ederek kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Onların en rahat şekilde görevlerini yerine getirebilmeleri için yeni muhtarlık binalarımızı inşa ediyoruz. Pek çok mahallede hizmete giren modern ve kullanışlı muhtarlıklarımızın arasına, Güzelce Mahalle Muhtarlığı binasını da eklemenin mutluluğunu paylaşıyoruz" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.