Güzelce pazarları tek çatı altında hizmet verecek

Güzelce pazarları tek çatı altında hizmet verecek
Büyükçekmece’de, Güzelce Mahallesi Yoğurthane Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulmakta olan açık semt pazarı, Büyükçekmece Belediyesi’nce yaptırılan Güzelce Geçit Caddesi üzerindeki modern ve kapalı semt pazarında hizmet verecek.

Mimaroba’ya modern bir pazar yeri yapılacak

 Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı oturumu gündemine gelen Güzelce Mahallesi, Yoğurthane Caddesi üzerinde ve Çarşamba günleri kurulmakta olan açık semt pazarının Güzelce Mahallesi, Geçit Caddesi üzerinde yeni yapılan modern kapalı semt pazarına taşınması hususu görüşülerek oybirliğiyle karara bağlandı. Ayrıca Mimaroba Mahallesi'nde Cuma günleri kurulan kapalı semt pazarının yerine modern bir pazar yeri yapılıncaya kadar aynı yerde hizmet vermeyi sürdürecek.

 “Ulaşım ve trafiği olumsuz etkiliyor”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Yoğurthane Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulun pazarın ulaşımı ve bölge trafiğini olumsuz etkilediğini belirterek; “Güzelce pazarı bitti. Yoğurthane Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulan açık pazar kapatılarak yapımını tamamladığımız Geçit Caddesi üzerindeki modern ve kapalı pazar yerinde faaliyetini sürdürecektir. Mimaroba Mahallesi’nde Cuma günleri kurulan kapalı pazar yerine modern ve kapalı bir pazar yeri yapılıncaya kadar faaliyetine devam edecek” açıklamasını yaptı.  



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.