Hastaneye yer altı çöp konteyneri sistemi

Hastaneye yer altı çöp konteyneri sistemi
Büyükçekmece Belediyesi, yeni açılan hastaneye yeraltı çöp konteyneri koydu.
Büyükçekmece Belediyesi, Beykent mevkiinde yeni hizmete açılan devlet hastanesinin çevresine koku ve görüntü kirliliği yaratmayan yeraltı çöp konteynerleri yerleştirdi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede yaygınlaştırılan yeraltı çöp konteynerlerinin, yeni devlet hastanesi çevresine de konulduğunu belirterek; "Sağlıklı yaşam sağlıklı çevre ile olur. Bunun için daha hijyenik olan yeraltı çöp konteyner sistemini tercih ettik" dedi.

"Sağlıklı yaşam temiz çevre ile olur"

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beykent mevkiinde yapımı tamamlanan ve hizmete giren yeni devlet hastanesi çevresine 3 adet yeraltı çöp konteyneri istasyonu yerleştirdi. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece Belediyesi olarak, yeni devlet hastanesinde herhangi bir eksik olmaması, halkımıza en iyi hizmeti verebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Görüntü kirliliği yaratmayan, koku yaymayan, trafiği engellemeyen ve çok daha hijyenik olan 3 adet yer altı çöp konteynerini hastane çevresine yerleştirdik. Sağlıklı yaşam sağlıklı ve temiz çevre ile olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.