“Hizmetlerimizi kutsal bir görev olarak sürdüreceğiz”

“Hizmetlerimizi kutsal bir görev olarak sürdüreceğiz”
Mesai arkadaşlarını iftar yemeğinde ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’ye yaptığımız hizmetlerden ötürü her zaman gurur duymalıyız. Çünkü biz iyi şeyler yaptık, iyi hizmetler yaptık. Bundan sonrada hizmetlerimizi
Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede, Büyükçekmece ailesini iftarda ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu kez belediye personelini ağırladı. İftar yemeği sonrasında sahne alan Büyükçekmece Belediyesi emekli personellerinden Nilay Uymaz, söylediği şarkılarla mesai arkadaşlarına keyifli bir akşam yaşattı.

 “Hepinizi çok seviyorum”

 Emekli ve çalışan personel için Word Point Yaşam Merkezi’nde düzenlene iftar yemeğinde konuşan Başkan Akgün, “Bu akşam mesai arkadaşlarımızla birlikte orucumuzu açıp, soframızı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Birlikte Büyükçekmece halkına hizmet ediyoruz. Hizmetin temeli sevgidir, hizmet ibadettir. Karşılık beklemeden sizlerle birlikte hep hizmetin en iyisini yaptık. Bu hizmetlerin karşılığını da ilçemiz ve halkımız aldı.  İstanbul’un en yaşanabilir, en doğal ve en güzel ilçesi Büyükçekmece deniyorsa, bu meselenin altında yatan gerçek bizlerin yapmış olduğu hizmetler ve koyduğumuz prensiplerdir.

Büyükçekmece’ye ve bu millete yaptığımız hizmetlerden ötürü her zaman gurur duymalıyız. Çünkü biz iyi şeyler yaptık, iyi hizmetler yaptık. Bundan sonrada hizmetlerimizi kutsal bir görev olarak sürdüreceğiz. Allah nasip ederse gelecek sene de birlikte yüce Allah’ın takdiri, sizlerin desteğiyle birlikte göreve devam edeceğiz. Hayırlı ve herkesin yüzünün güldüğü bir Ramazan Bayramı geçirmenizi diliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hepinizi çok seviyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.