İstanbulluların tercihi Büyükçekmece sahilleri oldu

İstanbulluların tercihi Büyükçekmece sahilleri oldu
İstanbul'da denize girebilen en iyi sahillerden olan Büyükçekmece sahilleri, bayram tatili boyunca iğne atsan yere düşmeyecek tabirini doğrular nitelikteydi.

Yeşil ve mavinin kucaklaştığı İstanbul'un en güzel ilçelerinden Büyükçekmece, Ramazan Bayramı'nda tatile gidemeyen İstanbulluların ilk tercihi oldu.


İğne atsan yere düşmüyordu

Büyükçekmece, Kordonboyu, Kumburgaz, Celaliye ve Güzelce sahilleri kolay ulaşımı, ekonomik fiyatları ve temiz sahilleri ile İstanbul'un Bodrumu olma yolunda ilerliyor. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde il dışına çıkma imkanı bulamayan İstanbullular bu kez de tercihlerini Büyükçekmece'den yana kullandılar. Sahilleri akına uğrayan Büyükçekmece'de esnafında yüzü güldü. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri ise, bayram tatilini Büyükçekmece'de geçiren vatandaşların huzur, güvenlik sağlıklı zaman geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldı.

İstanbul'un ender sahillerinden

Büyükçekmece'de yaz mevsimde nüfusun 3-4 kat arttığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "İstanbul’un denize girilebilen ender sahillerinden olan Büyükçekmece, mavi’nin ve yeşilin buluştuğu doğasıyla İstanbulluların ilk tercihleri arasında yer alıyor" dedi. Büyükçekmece'yi tercih eden tatilcilerin güvenliği için belediye tarafından oluşturulmuş olan sahil zabıta ve can kurtaran ekipleriyle de 7/24 halkın huzuru için çalıştıklarını belirten Başkan Akgün, "Ayrıca, her türlü sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Büyükçekmece sahilinde aldığımız güvenlik önlemleri de halkımızı rahatlatıyor" diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.