Kadınlar zihin ve ruhlarını akord etti

Kadınlar zihin ve ruhlarını akord etti
Büyükçekmece Belediyesi, ”Tibet Ses Çanaklarıyla Beden, Zihin ve Ruh Akordu” seminerine ev sahipliği yaptı. Sırma Belin tarafından verilen seminere Büyükçekmeceli kadınların ilgisi yoğun oldu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları ile ilçe halkına yönelik olarak başlatılan seminerlere bir yenisi daha eklendi.


"Ruhunuzu özgürleştirmek mümkün"


5000 yıl öncesine dayanan ve Hindistan’da kullanılan şifa yöntemlerinden biri olan ses masajı yöntemi sayesinde seminere katılan Büyükçekmeceli vatandaşlar kısa süreli bir meditasyon gerçekleştirerek hem bedensel hem de ruhsal anlamda rahatladı. Terapi amaçlı kullanılan ses çanakları sayesinde stres, korku, kaygı gibi beden ve ruh sağlığını olumsuz etkileyen tüm duygulardan arınıldığını belirten Sırma Belin, yapılan çalışma sayesinde insan beynindeki mutluluk hormonunun salgılandığını belirtti. 


Motivasyon ve özgüven


Her bir organın ve hücrenin frekansı olduğunu ve olması gereken frekansın dışında bir frekans sahibi olunduğu zaman hastalıkların başladığını söyleyen Belin, ses çanakları çalışması sayesinde yaratıcılığın ve motivasyonun yanında özgüvenin de arttığını vurguladı.  Seminerin sonunda Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Sırma Belin'e ve katılımcılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.