Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL ‘den EMANET ’e ZİYARET.

Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL ‘den EMANET ’e ZİYARET.
Büyükçekmece Kaymakamı Sn. Dr Mehmet ÖZEL, Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneğine iadeyi ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Sevgi Emanet yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe Kaymakamı Dr.Mehmet ÖZEL’e bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Emanet; derneğin kamu yararına bir dernek olduğunu,tüketicilerin karşılaştıkları her sorunu ele alıp,çözüm yollarının irdelendiği, Tüketici hak ve menfaatlerinin korunması,geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri yönünde çalışmaları gönüllü olarak yaptıklarının altını çizerek,ilçe Kaymakamlıkları bünyesinde kurulan tüketici hakem heyetlerinin de tüketiciye önemli hizmetler sunduğunu ifade etti.


Kaymakam Dr.Mehmet ÖZEL‘de Kamu ve toplum yararına çalışan dernekleri önemsediğini, tüketici haklarının aslında Türk insanı için çok eski bir kavram olduğunu,tarihe göz atıldığında ahilik temelleri üzerine dayalı Türk devlet geleneklerinde alışverişin her iki taraf açısından adil olması ve alım satım işlerinde birlik, kalitede belirli seviye,kazançta ortaklık vs. gibi temel özellikleri olduğunu,günümüzde tüketicilerin yasalarla korunduğunu ve tüketici işlemleri ile tüketiciler ile satıcı ve sağlayıcılar arasında çıkan uyuşmazlıklara çözüm bulmak amacı ile  oluşturulan hakem heyetleri ve derneğiniz gibi tüketiciyi bilinçlendiren ve onların birebir sorunları ile ilgilenip çözüm yolları arayan derneklerin olması önemli oluşumlardır.Ayrıca Kaymakam Dr.Mehmet ÖZEL ve Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi EMANET tüketici memnuniyetini prensip edinmiş,tüketici haklarına saygılı marka ve firmaların da olduğu konusuna değindiler.


Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi EMANET ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı Dr.Mehmet ÖZEL’ in nezaket ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.