Kış mevsimi engel değil

Kış mevsimi engel değil
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla 2015 yılında hizmet seferberliği başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılında aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım, yenileme ve acil bakım onarım hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Kış mevsiminin olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol, kaldırım, bordür, bahçe duvarı çalışmalarına devam ediyor. Yol bakım ve onarım ekipleri de acil ihtiyaç duyulan bölgelere müdahale ederken, imar çalışmaları tamamlanan bölgelerde de yeni yolların alt yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Yeni yollar yapılıyor

Pınartepe Mahallesi Akçadağ Sokak'ta yol, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Atatürk Mahallesi Hanımeli Sokak'taki çalışmalarında da sona gelindi. Güzelce Mahallesi Roman Sokak'ta da taş döşeme ve bordür çalışmalara tamamlanarak sokak hizmete açıldı. Büyükçekmece Belediyesi Acil Bakım ve Onarım Ekipleri de kış mevsimin olumsuz şartları nedeniyle bozulan ve deforme olan yollara anında müdahale ediyor.

Planlanan hizmetler hayata geçiriliyor

Çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Kış mevsime karşın hava şartlarının el verdiği ölçüde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. 2015 yılında başlattığımız hizmet maratonu bu yıl da devam edecektir. 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde planladığımız hizmetler doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.