Küçük ama anlamlı hizmet

Küçük ama anlamlı hizmet
Büyükçekmece Belediyesi’nin yaşlı, hasta ve yatalak hastalar için sürdürdüğü evde traş hizmetini “Bizim için çok büyük bir hizmet” olarak değerlendiren vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Büyükçekmece Belediyesi’nce yaşlı, hasta ve yatalak hasta

 Telefonla randevu alınıyor

 

Traş olma ihtiyacı duyan ancak evinden çıkamayan yaşlı veya hastalar, Büyükçekmece Belediyesi’ni arayarak randevu talep ediyor. Randevu günü ve satinde traş talebinde bulunan kişinin evine giden Büyükçekmece Belediyesi’nin deneyimleri kuaförleri, saç, sakal traşı ve kişisel bakım hizmeti veriyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin evde traş hizmetinden faydalanan vatandaşlar hizmetin küçük gibi göründüğü ancak kendileri çok önemli ve büyük bir hizmet olduğunu belirtiyor.

 

“Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum”

 

Evde traş hizmeti verilen 86 yaşındaki emekli subay Selim Arslanoğlu, “Bu hizmet küçük gibi görünüyor ama benim için büyük bir hizmet. Çünkü ben yürüyemiyorum, dışarıya çıkıp berbere gidemiyorum. Saçlarımla da ilgilenemiyorum. Onun için bu hizmetinden dolayı belediye başkanına çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.